Skip to content


9 iulie 2015: Conferinţa de prezentare a Proiectului din Seria Consultari Europene: Eficacitatea Directivelor privind căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achizitii publice (CSDE-SCE-27)

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române,ARDAE – Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene si AEXA – Asociatia Expertilor in Achizitii organizează în data de 9 iulie 2015, ora 13.00, la sediul Academiei Române, Calea Victoriei, nr. 125, Sala de Consiliu,

The Practice of Public ProcurementConferinţa de prezentare a Proiectului din Seria Consultări Europene: “Eficacitatea Directivelor privind căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achizitii publice (CSDE-SCE-27).

Echipa proiectului este formată din Gheorghe Cazan, av. Florin Irimia si dr. Mihai Sandru.

Cu aceeaşi ocazie vor fi dezbătute tezele volumului Philipp Kiiver, Jakub Kodym, The Practice of Public Procurement. Tendering, Selection and Award, Intersentia, 2014, ISBN 978-1-78068-266-2, xii + 156 pp.

Confirmarea participării se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro) până la data de 8 iulie 2015. Documente referitoare la această conferinţă vor fi disponibile la adresa webhttp://www.ardae.ro

Parteneri
Revista română de drept european
Societatea de Ştiinte Juridice
Revista română de drept european
Editura Wolters Kluwer
JurisclasorCEDO
Revista Forumul Judecătorilor
Editura Universitară
Editura C. H. Beck
AEXA – Asociatia experţilor în achiziţii

JURIDICE

Blog Achizitii Publice

Comitetul ştiintiţific şi organizatoric:

Prof. univ. Daniel-Mihail Şandru

Av. Florin Irimia

Conf. univ. dr. Ioan Lazăr

(in curs de definitivare)

Posted in Consultari Europene, Evenimente.



aaaa