Skip to content


Proiect CSDE in Seria Consultari Europene: „Identificarea dificultăţilor în materia soluţionării alternative a litigiilor în Uniunea Europeană” (CSDE-SCE-21)

Proiect CSDE in Seria Consultari Europene: „Identificarea dificultăţilor în materia soluţionării alternative a litigiilor în Uniunea Europeană” (CSDE-SCE-21)

Centrul de Studii de Drept European din cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat în acest sens. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: „Identificarea dificultăţilor în materia soluţionării alternative a diferendelor în Uniunea Europeană” (CSDE-SCE-21)

Persoanele interesate pot trimite un CV, în format european, la adresa mihai.sandru@csde.ro până la data de 27 ianuarie 2011. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

Sunt de asemenea invitaţi să trimită un CV şi cei fi interesaţi să participe la elaborarea unor studii viitoare, cu precizarea domeniilor de interes. Aceste candidaturi vor servi la actualizarea bazei de date a CSDE.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 10 martie 2011.

Partener: Societatea de Ştiinţe Juridice.

Proiectul este sustinut de catre Editura Wolters Kluwer.

Documente:

Anunţul Comisiei

CONSULTATION PAPER On the use of Alternative Dispute Resolution as a means to resolve disputes related to commercial transactions and practices in the European Union

Posted in Consultari Europene.

Tagged with .aaaa