Skip to content


Proiect CSDE in Seria Consultari Europene: „Analiza Raportului privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală” (CSDE-SCE-20)

Proiect CSDE in Seria Consultari Europene: „Analiza Raportului privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală” (CSDE-SCE-20)

Centrul de Studii de Drept European din cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat în acest sens. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: “Analiza Raportului privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală” (CSDE-SCE-20)

Persoanele interesate pot trimite un CV, în format european, la adresa mihai.sandru@csde.ro până la data de 4 februarie 2011. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

Sunt de asemenea invitaţi să trimită un CV şi cei fi interesaţi să participe la elaborarea unor studii viitoare, cu precizarea domeniilor de interes. Aceste candidaturi vor servi la actualizarea bazei de date a CSDE.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 10 martie 2011.

Partener: Societatea de Ştiinţe Juridice.

Proiectul este sustinut de catre Editura Wolters Kluwer.

Documente:

Raportul Comisiei privind Aplicarea Directivei 2004/48/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 29 aprilie 2004 privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală SEC(2010) 1589 final

Posted in Consultari Europene.



aaaa