Skip to content


Proiect CSDE în Seria „Consultari Europene”: „Viitorul reglementărilor referitoare la procedurile de insolvenţă” (CSDE-SCE-25)

Proiect CSDE în Seria „Consultari Europene”: „Viitorul reglementărilor referitoare la procedurile de insolvenţă” (CSDE-SCE-25)

Centrul de Studii de Drept European din cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat în acest sens. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: „Viitorul reglementărilor referitoare la procedurile de insolvenţă” (CSDE-SCE-25)

Persoanele interesate pot trimite un CV, în format european, la adresa mihai.sandru@csde.ro până la data de 7 mai 2012. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 10 iunie 2012.

Proiectul este sustinut de catre Revista Română de Drept European – Editura Wolters Kluwer.

Documente:

Anunţul Comisiei

Parteneri media: juridice.ro, infolegal.ro

UPDATE. Cercetarea a fost realizata de dr. Laurentiu Sorescu si Florentina Golisteanu si a fost transmis Comisiei Europene. Detalii cu privire la raspunsuri.

2012 – CSDE Project in the „European Consultation” Series: „The Future of Insolvency Procedures” (CSDE-SCE-25)

The research was conducted by Dr. Laurenţiu Sorescu and Florentina Golişteanu and was submitted to the European Commission.

Coordinator Daniel-Mihail Şandru

Posted in Cercetare, Consultari Europene, Evenimente.



aaaa